VCA Gediplomeerd
30 jaar ervaring
Snel op locatie
Spoed bij lekkage
Gratis inspectie
10 jaar garantie
VCA Gediplomeerd
30 jaar ervaring
Snel op locatie
Spoed bij lekkage
Gratis inspectie
10 jaar garantie
Betrouwbaar dakwerk

Dakisolatie

VRAAG EEN OFFERTE AAN

  Chat met ons
  Bel me terug


   DUURZAME DAKISOLATIE

   Goede dakisolatie is belangrijk voor uw portemonnee! Het zorgt voor een flinke besparing van uw energieverbruik en daarmee de hoge kosten.  Warme lucht stijgt op en gaat zonder goede dakisolatie verloren. Niet alleen in de winter, maar ook in de zomer is goede isolatie belangrijk. Het houdt de warmte vast in de winter, terwijl het in de zomer juist de hitte tegenhoudt. Zo heeft u met alle seizoenen en weersomstandigheden profijt van een goede dakisolatie! 

   Wij helpen u graag om uw huidige dakisolatie te verbeteren. Dit kunnen we onder meer doen door een extra isolatielaag of een ander soort dakbedekking te plaatsen op uw dak.

   HET BELANG VAN GOEDE DAKISOLATIE

   Meer dan een kwart van de warmte in een niet geïsoleerde constructie, gaat via het dak verloren. De meest eenvoudige en effectieve manier om dit energieverlies te voorkomen, is door uw  hellende dak, platdak of  zolder goed te isoleren. Uw huis of bedrijf voelt veel comfortabeler aan als er het hele jaar door een constante temperatuur is. Een goed geïsoleerde zolder transformeert de ruimte in een meer leefbare omgeving, waardoor u de ruimte meer kunt benutten.

   Het isoleren van je dak is ook bevorderlijk voor het klimaat, gezien er bij minder gasverbruik ook minder broeikasgassen worden uitgestoten.

   Het dak isoleren is ongetwijfeld één van de meest winstgevende opties van alle energiebesparende maatregelen. De financiële voordelen van het isoleren van uw huis of bedrijf zijn tot 40 jaar merkbaar, waardoor de verwarmingskosten in de wintermaanden aanzienlijk worden verlaagd en het zichzelf vele malen terugbetaald voordat het moet worden vervangen. Bovendien draagt het bij aan de waardestijging en duurzaamheid van uw woning.

   PLAT DAK ISOLATIE

   Voor de isolatie van een plat dak worden meestal PIR-isolatieplaten gebruikt. Deze platen zijn drukvast en beloopbaar. Dat is handig wanneer u een plat dak van buitenaf isoleert, want u kunt dan (met beleid) over de platen lopen. PIR heeft bovendien een hoge isolatiewaarde. Zelfs met een dunne plaat PIR bereikt u al een goede Rd-waarde.

   Bij het isoleren van een plat dak is het mogelijk om van buitenaf of van binnenuit te isoleren. Bij isolatie van buitenaf, wordt de isolatie direct onder de dakbedekking geplaatst. Voor deze toepassing wordt meestal voor PIR gekozen. Het resultaat is een warm-dak-constructie.

   HELLEND DAK ISOLATIE

   Een damp remmende folie voorkomt dat er vocht van binnenuit (warme kant) in uw constructie en isolatiemateriaal kan trekken. Deze folie is vaak waterdicht (waterkerend) om zo water van binnenuit tegen te houden na het aanbrengen van dakisolatie.

   SUBSIDIE

   Door de overheid wordt het isoleren van uw woning sterk gestimuleerd door middel van diverse subsidies. Deze kunnen vaak via uw gemeente worden aangevraagd en kan heel interessant zijn.  Wilt u hier meer over weten: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/energie-thuis/vraag-en-antwoord/subsidie-isolatie-huis

   Meer weten over isolatie dan geven wij u graag deskundig advies en met onze landelijke dekking kunnen wij snel alles voor u in orde maken.

   Offerte aanvragen

   Offerte aanvragen

   Onze projecten

   Succesverhalen van ons vakwerk

   Benieuwd naar wat u van ons kunt verwachten? Bekijk dan onze recente projecten!
   ZIE ALLE PROJECTEN
   1. Rotterdam
   010 322 0358
   2. Den Haag
   070-2042147
   3. Amsterdam
   020-3086205
   4. Utrecht
   030-2072654
   5. Leiden
   071-2340550
   6. Zoetermeer
   079-2340006
   7. Haarlem
   023-2340095
   8. Amersfoort
   033-2340046

   1.Rotterdam

   010 322 0358

   2.Den Haag

   070-2042147

   3.Amsterdam

   020-3086205

   4.Utrecht

   030-2072654

   5.Leiden

   071-2340550

   6.Zoetermeer

   079-2340006

   7.Haarlem

   023-2340095

   8.Amersfoort

   033-2340046

   WERKZAAM DOOR HEEL NEDERLAND

   Wij helpen u graag vanuit een van onze 8 vestigingen in Nederland!

   Bekijk onze reviews, wij staan voor kwaliteit!

   Reviews

   UITSTEKEND
   "Na de gratis dak inspectie heb ik mijn dak laten vernieuwen door Betrouwbaar dakwerk. Ik ben erg blij met het resultaat!"
   PIET KANTERS, Veldhoven
   5
   SNEL
   "Ik had een lekkage en ze waren snel bij ons op locatie. Gelukkig konden zij de lekkage gauw oplossen en is de schade beperkt gebleven."
   Jacques de Vries, Den Bosch
   5
   ZORGVULDIG
   "Wij hebben Betrouwbaar dakwerk ingehuurd om onze dakpannen te vervangen. Dit is erg zorgvuldig gedaan en ik zou het iedereen aanbevelen!"
   John Wildeman, Utrecht
   5